Powered By Blogger

Zoeken in deze blog

Volgers

Jan Warntjes

Pianist en Accordeonist.

zaterdag 17 december 2011

Bluesfestival Deventer 19 oktober 1979

B.J.Hegen Bluesband Jazz Agenda

                 De Jazz agenda Nieuwsblad van het Noorden 24-10-1980.






Jazz agenda Nieuwsblad van het Noorden 26-06-1982








donderdag 15 december 2011

Jan Warntjes en Fred Reining City Pub Emmen maart 1982.




Fred kende ik van de B.J.Hegen Bluesband, en we hebben toen samen een schnabbel gemaakt in de City Pub in Emmen. We hebben toen erg goed gespeeld en we hadden veel belangstelling.
Willy was er ook met de kinderen. Fred is en was toen al een ras muzikant. Later had en heeft hij nog steeds zijn eigen band. Lefthand Freddy and the Aces.  















maandag 12 december 2011

Jan Warntjes Pianist bij de RONO 1981.

Naast het spelen in de B.J.Hegen Blues Band e. d. speelde ik ook twee keer in de maand op Dinsdag bij een programma van de RONO (Regionale Omroep Noord en Oost). Het was een actueel programma met de naam Regelrecht dat werd elke Dinsdag uitgezonden vanuit het CafĂ© "Het Lokaaltje" in Groningen. Er stond een redelijke piano waar ik dan op speelde om de verschillende onderdelen van het programma op te vullen. Ook ging programma wel eens op reis, en zaten we in Bourtange, Delfzijl, Loppersum enz.

Om de uitzendingen te realiseren kwam er een technicus van de PTT en die maakte de verbindingen met het telefoonnet om de uitzending naar de studio te zenden. In die tijd hadden we nog geen internet en straalverbindingen enz. Het was een wat oudere man die technicus van de PTT, die kwam met een houten kastje met stekers, en daar werden dan draden van de telefoon in geplugd.

Ik heb er geen foto's van. Wel heb ik heel lang een briefje in mijn tas gehad waar de naam van de eigenaar van het lokaaltje opstond. Hij had foto's gemaakt, maar ja.....................zo gaat dat. Jammer ik heb ze niet.





Blogarchief